torsdag 8. desember 2016

#51 NEIPA

Inspirert av Westums Neipa, snurret jeg i gang denne for PF 2017. Så mye humle har jeg aldri brukt før. Brukte 0,5kg poser. Denne dagen var jentene bort, og Knut-Erik lagde middag. En "Koreansk taco infusion" som var knall god! Takk Knut-Erik!

Oppdatering: Masse skryt på PF, men folk var mere interessert i å smake enn å stemme på mobilen, så ble ikke rare plasseringen. Flere som kom tilbake for en ekstra smak, og tomt ble det også:)






BeerCalc: W Neipa

Style: IPABrewer: John P.

Vital Statistics

Volume48litres
OG1056
Boil Volume55litres
Boil gravity1049
Alcohol (ABV)5.5%
Colour15EBC (Amber)
Bitterness68IBU
BU:GU1.21
FG1014
 

Fermentables

Maris Otter Pale Malt5EBC11000g
Cara Pils4EBC500g
Wheat Malt3EBC500g
Cara-hell125EBC500g
Flaked Oats4EBC500g
13000g

Mash schedule

60min 67, 20min 73

Total grain weight for mash: 13000 g

Hops

Simcoe13.2%65g60min
Citra11.0%30g10min
Mosaic12.0%30g10min
Citra11.0%270g1min
Mosaic12.0%270g1min
Citra11.0%200gdry
Mosaic12.0%200gdry
Simcoe13.0%35g1min

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar