søndag 28. desember 2014

Romjulsbrygging

Da er det endelig brygging igjen. Jeg og Knut-Erik rigget oss til i kjøkkenet hans og brygger en apa og en dunkel lager.
23 liters
Boil Volume:32 liters
OG:1055
BG:1039
FG:
Alcohol:5.5 % by vol.
Colour:14 EBC (Amber)
Bitterness:37 IBU
BU/GU:0.67

Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5EBC 4500g
Vienna 7EBC 1000g
Cara Pils 37 EBC 37EBC 200g
Cara Crystal 120 EBC 120EBC 100g
Cara Red 40 EBC 40EBC 100g

Mash schedule: 66 degrees for 60 minutes.

Hops
Simcoe13.2%alpha 15g 60minutes
Zeus11%alpha 12g 15minutes
Zeus11%alpha 12g 10minutes
Zeus11%alpha 12g 5minutes
Zeus11%alpha 50g dryhopped

Fermentation
Yeast: Unspecified

Comments:

Zeus=centennial Amarillo mosaic of simcoe




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar