Da har jeg forsøkt å gjøre havrestouten bedre. Grei bryggedag, skulle teste den nye sensoren fra Auberins.com men den lakk :( Har forsøkt en billig sensor til pidden min før, men den lakk den også. Damn! Litt liten OG, men satser på en fin fylde. Den nye kjølemetoden fuker fint.
Sørlibekkens havrestout #2 |
Style: Oatmeal Stout |
Brewer: John P. |
|
Statistics |
Volume: | 25 liters |
OG: | 1045 |
FG: | 1015 |
Alcohol: | 4,3% by vol. |
Colour: | 80 EBC (Black) |
Bitterness: | 32 IBU |
BU/GU: | 0.64 |
Fermentables |
Pale Malt 7 EBC | 3200 | grammes |
Munich Malt 20 EBC | 1000 | grammes |
Roasted Barley | 150 | grammes |
Melanoidin Malt | 150 | grammes |
Chocolate Malt | 150 | grammes |
Black Malt 1200 EBC | 160 | grammes |
Cara Aroma 350 EBC | 500 | grammes |
Flaked Oats | 800 | grammes |
Mash schedule: 62 degrees for 10 minutes, 69 degrees for 60 minutes.
Hops |
East Kent Golding | 5.5% | alpha | 40 | grammes | 60 | minutes |
Fuggle | 4.7% | alpha | 30 | grammes | 15 | minutes |
Fuggle | 4.7% | alpha | 30 | grammes | 5 | minutes |
Fermentation
Yeast: WLP004 Irish Ale
Fermented at 18 degrees C for 10 days.
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for 7 days.
|
Sensor |
|
Lekk i sensor |
|
Ny kjøle metode. Pumper vørter gjennom røret i isbad. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar