søndag 17. november 2013

Høst kremøl

Da har jeg endelig fått brygget igjen. Er desverre litt lite øl relater i heimen for tiden, men da setter mann mere pris hvert brygg. Tror jeg fikk med litt mye proteiner, da det boblet over når jeg tilsatte oksygen.


Høst kremøl Style: Cream ale Brewer: John P.

Statistics
Volume: 23 liters
Boil Volume: 30 liters
OG: 1050
BG: 1039
FG:
Alcohol: 5 % by vol.
Colour: 11 EBC (Golden)
Bitterness: 30 IBU
BU/GU: 0.6
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5 EBC 3000 g
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1200 g
Cara-hell 25 EBC 7 EBC 750 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 250 g
Cara Red 40 EBC 40 EBC 50 g
Dry Light Extract 8 EBC 500 g
Mash schedule: 68 degrees for 70 minutes.
Hops
Citra 11.9% alpha 7 g 60 minutes
Citra 11.9% alpha 10 g 30 minutes
Citra 11.9% alpha 12 g 15 minutes
Ahtanum 3.9% alpha 24 g 5 minutes
Citra 11% alpha 15 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments:
Cara-hell=caragold

Wlp080 cream ale






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar