torsdag 24. januar 2013

Zyber ale

Da er vi igang med Zuber ale'n til Biffen som takk for vår flotte nye logo til bryggerlauget.
Det ble en amerikansk ipa, som vi håper Biffa og Bjørn setter pris på.


Zyber ale Style: Amerikansk IPA Brewer: John Og Puta

Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1057
FG:
Alcohol: 5.6 % by vol.
Colour: 15 EBC (Amber)
Bitterness: 49 IBU
BU/GU: 0.85
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 5500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 200 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 200 g
Mash schedule: 55 degrees for 05 minutes, 68 degrees for 60 minutes.
Hops
Columbus 14.2% alpha 10 g 45 minutes
Citra 12.4% alpha 15 g 30 minutes
Citra 12.4% alpha 20 g 15 minutes
Citra 12.4% alpha 30 g 5 minutes
Citra 12.4% alpha 30 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: 1056 American Ale
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for as long as Biffen can stand it.
Comments:
Citra=Columbus, centenial og citra.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar