lørdag 14. april 2012

#11 Am.Ipa

Huff og huff. Fellesbrygging med smaking er en distraherende situasjon. Det nye Pid systemet funket som juling, men humle tilsettingen de siste 20min gikk litt skeis. Jeg satt først på alarm klokke, så nedtelling. Mellom å være sosial og passe på tiden, gikk slumre knappe heftig, og jeg blandet den og nedtellings uret. Måtte avbryte kokingen 10min før tiden, for at ikke smakshummla skulle bli for bitter. Jaja, og start temp på meskinga begynnte på 75 grader og før-kok SG endte på 1.037:( Måtte ha i 600g sukker og 159g maltekstrakt for å heve til 1.047 før kok. Endte med 1.052. Hadde lager en gjærstarter på 1.6l som jeg hadde i på san fransico super yeast. Denne blir spennende, ettersom den ikke ble som planlagt. Skal tørrhummles på 50g cascade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar